1) حسابداری مالی

فعالیت‌های پیچیده مالی، آگاهی از عملیات روزانه و اداره آن، طرح‌ریزی فعالیت‌های آینده و ورود ماشین‌های محاسب در صحنه اقتصادی، ابعاد جدیدی را در حوزه رشته حسابداری مالی ایجاد کرده است.

با توجه به این نیازها، جهت رسیدگی به امور مالی بخش‌های دولتی و خصوصی، حساب‌رسان مورد نظر باید تحت تعلیم و تربیت قرار گیرند.

هنرجویان در این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی و پایه مشترک، مهارت‌های زیر را می‌آموزند:

   حسابداری عمومی مقدماتی

   حسابداری عمومی تکمیلی

   حسابداری صنعتی

   حسابدار حقوق و دستمزد

   رایانه کار حسابداری مالی

   کاربر رایانه

   مسئول سفارشات

   سرپرست ترخیص محصول

   کاربر امور بانکی

هنرجویان در تمام این مهارت‌ها توانایی لازم را در حل و فصل مسائل مالی، طبقه‌بندی ثبت و خلاصه کردن اطلاعات، تهیه گزارشات مالی و صورت‌های مالی می‌آموزند و در حسابداری حقوق و دستمزد، موفق به تهیه گزارش‌های سیستم حقوق و دستمزد می‌شوند. لازمه تحصیل دراین رشته، داشتن دقت و صبر و حوصله زیاد در حل مسائل مالی است.

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند ضمن قابلیت راه اندازی اجزا مختلف کامپیوتر، به عنوان تحویلدار، کارمند امور مالی، حسابدار و جمع‌دار اموال، کارپرداز، کمک‌حسابدار و حسابرس، مسئول رسیدگی و صدور اسناد، متصدی اعتبارات حسابدار مالی، کارمند امور مالیاتی و با ادامه تحصیل در سطوح بالاتر در مشاغلی همچون مدیریت مالی شرکت‌ها، بانکداری تجاری و سرمایه‌گذاری، مالیه عمومی و مدیریت دارایی‌های واقعی، مدیر بخش‌های مختلف بانک‌های دولتی و خصوصی و… مشغول به کار شوند.

2) تصویرسازی و جلوه‌های ویژه رایانه‌ای

با گسترش شگرف صنعت و فناوری و روند رو به رشد کشور و ورود کامپیوتر به عرصه‌های گوناگون آموزشی، فرهنگی، صنعتی، خدماتی، پزشکی، تجاری، اداری و… وجود نیروی انسانی متخصص در این مراکز یک نیاز اساسی به شمار می‌آید.

هدف کلی رشته‌ی کامپیوتر تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد برای احراز مشاغل مرتبط با کامپیوتر در زمینه‌های مختلف صنعتی، خدماتی و تولیدی است. هدف تربيت نيروي انساني ماهر در زمينة اجراي طرحهاي گرافيكي و كار با نرم‌افزارهاي ويرايشگر تصوير ميباشد.
سطح آموزشی استانداردهای طراحی شده برای این رشته در حدی است که با  آموزش صحیح و علاقه‌مندی، هنرجو  می‌تواند نیاز خود جهت حضور در بازار کار را برآورده کند. 

هنرجویان این رشته علاوه بر گذراندن دروس عمومی و پایه مشترک، مهارت‌های زیر را می‌آموزند:

  – رايانه كار مقدماتی

  – رايانه كار پيشرفته

  – طراح امور گرافيكی با رايانه

  – كاربر Corel Draw

  – کاربر Adobe Illustrator

  – کاربر Adobe After Effects

  – کاربر Autodesk Maya

  – کاربر Adobe Premier

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در عکاسی‌ها، مؤسسات تبلیغاتی، دفاتر روزنامه و انتشارات، صدا و سیما و مؤسسات وابسته و فعال در زمینه تدوین فیلم، انیمیشن و… مشغول به کار شوند.

فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند انواع طراحی های کاربردی گرافیکی نظیرکارت ویزیت،  طرح روی جلد کتاب‌ها، اصلاح تصاویر و فیلم‌ها را فرا گیرند.

3) رشته نقشه‌کشی ساختمان

رشته «نقشه‌کشی ساختمان» شاخه کاردانش، در زمینه صنعت و در گروه معماری و ساختمان قرار دارد.

 دانش‌آموزان طی سه سال آموزشی در این رشته، همه‌ی دروس عمومی و مهارتی را گذرانده و فارغ‌التحصیل می‌شوند و توانایی نقشه‌خوانی، ترسیم نقشه معماری، سازه، تأسیساتی و . . . را کسب می‌کنند. هنرجویان در این رشته مهارت‌های زیر را می‌آموزند: 

 – کاربر رایانه

 – نقشه‌کشی عمومی ساختمان

 – نقشه‌کشی سازه درجه 1

 – نقشه‌کشی معماری

 – طراح معماری با نرم‌افزار 3DMAX

 فارغ‌التحصیلان این رشته، به عنوان نقشه‌کش در شرکت‌های ساختمانی مشغول به کار خواهند شد و توانایی ترسیم تمام نقشه‌های فاز یک را به کمک رایانه خواهند داشت.

در صورت ادامه تحصیل در مدارج عالی و دانشگاهی می‌توانند به عنوان مهندس عمران یا معماری و اخذ پروانه اشتغال از سازمان مهندسی ساختمان در طراحی و نظارت ساختمان‌ها و ابنیه مشغول به کار شوند.

آشنایی با وسایل و لوازم نقشه کشی و همچنین انجام ترسیمات هندسی و ترسیمات ساده پلان و نما و برش و آشنایی با نرم افزار اتوکد هم از جمله مهارتهای دیگری است که شما باید کسب کنید.

ترسیم پلان های ساختمانی و انواع راه پله و طراحی پلان آپارتمانی، ویلایی، اداری و تجاری هم از جمله دیگر مهارت هایی است که شما باید در این رشته فرا بگیرید.

نقشه‌کشی عمومی ساختمان : هدف کلی این درس این است که هنرجویان با مراحل تهیه و انواع نقشه‌های ساختمانی در مرحله اول و نقشه‌های اجرایی ساختمان در مرحله دوم آشنا شوند.

نقشه‌کشی سازه درجه‌یک :این درس شامل مباحثی در مورد شناخت انواع خاک و زمین، انواع پی‌های ساختمانی، آشنایی با ساختمان‌های اسکلت فلزی و انواع نقشه‌های سازه‌ای و چگونگی ترسیم هر یک از آن‌ها بوده و سعی بر این دارد تا هنرجویان را با مقدمات اولیه اجرای ساختمان و تهیه نقشه‌های آن آشنا نماید.

نقشه‌کشی معماری:  این درس مطالب زیر را آموزش می‌دهد: 1- تهیه و ارائه نقشه‌های معماری مرحله اول (فاز یک) 2- تهیه نقشه‌های مرحله دوم (فاز دو) معماری شامل: پلان‌ها، نماها و مقاطع اجرایی ساختمان به همراه جزئیات اجرایی مربوط به آن‌ها 3- ترسیم نقشه‌های سازه یک ساختمان اسکلت فلزی کوچک 4- تنظیم و ارائه آلبوم نقشه‌های مرحله اول و دوم (فاز دو) ساختمان.

4) رشته گرافیک رایانه ای

اين رشته تلفيقي از دو رشته گرافيك و كامپيوتر است و زير گروه هنر است.

دروس این رشته عبارتند از:

کاربر رایانه

طراحی گرافیکی سیاه و سفید

تایپ رایانه ای

طراحی گرافیک رنگی

گرافیک رایانه ای

سطح مهارت و توانايي که  هنرجويان در  اين رشته کسب می کنند:

  • توانايي طراحي و اجراي آرم و لوگو و سربرگ پاكت نامه و كارت ويزيت و بروشور
  • توانايي طراحي و اجراي كارت پستال و كارت دعوت و كاغذ كادو
  • تصوير سازي كتاب كودك و طراحي جلد آن
  • طراحي پوسترهاي تبليغاتي و بيلبردهاي تجاري
  • طراحي جلد مجله با مضامين مختلف
  • طراحي و اجراي انواع بسته بندي از جمله دستمال كاغذي و جعبه كفش و جعبه محصولات خوراكي و آرايشي و بهداشتي و …
  • مهارت در تكنيكهاي مختلف اجرايي از جمله سياه قلم و مداد رنگي و گواش و پاستل گچي و روغني و آبرنگ و آب ركب و اسكراچ و ترافارد و كلاژ و نقش برجسته روي فوم ماكت سازي

فعاليتهاي شغلي: هنرجویان مهارت‌های پایه در بخش‌های مبانی هنرهای تجسمی، گرافیک، مبانی کامپیوتر و نرم‌افزارهای گرافیکی و طی دوره‌های مختلف کسب مهارت در طراحی و اجرای آثار گرافیکی و فارغ‌التحصیلی در این رشته آماده ورود به بازار کار می‌شوند. اگر شما در رشته گرافیک کامپیوتر خبره شوید می توانید در زمینه هایی همچون ساخت موشن گرافیک و انیمیشن فعالیت کنید.

  1. فعاليت در دفتر مجلات و روزنامه ها
  2. فعاليت در بخش روابط عمومي كارخانه جات و سازمانهاي دولتي
  3. اشتغال در بخشهاي خصوصي تبليغاتي
  4. توانايي ارائه خدمات آموزشي – هنري
  5. قبول و انجام سفارشات هنري به طور شخصي